Darujte 2% z vašich daní na rozvoj futbalu a mládeže v Bytči

27.1.2024

Podporte aj vy úspešný projekt rozvoja futbalu v meste Bytča darovaním 2% z vašich daní. Prispejete tým hlavne na rozvoj mládeže pod hlavičkou RB Academy. ĎAKUJEME!


↪ Stiahnuť editovateľné tlačivo s predvyplnenými údajmi:

Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby

13
MLÁDEŽNÍCKYCH VÝBEROV
300
REGISTROVANÝCH HRÁČOV
2
DIEVČENSKÉ DRUŽSTVÁ

Prezentácia klubu MFK Bytča

MFK Bytča je amatérsky futbalový klub s dlhoročnou tradíciou založený v roku 1912. V roku 2021 mal futbalový klub iba päť družstiev. Od tohto roku sme začali futbalový klub rozvíjať iným spôsobom. Prioritou MFK Bytča sa stala kľúčová široká členská základňa od prípraviek až po A-mužstvo. Vyjadrené číselne, MFK Bytča aktuálne eviduje 300 aktívnych hráčov. Klub pod značkou RB Academy s podporou mesta Bytča aktívne podporuje mládežnícky futbal v meste Bytča a širšom okolí.

MFK Bytča má pokryté všetky chlapčenské mládežnícke kategórie od prípraviek, až po výber U19. Prípravka U8 hrá súťaž riadenú Oblastným futbalovým zväzom Žilina a výbery U9, U10, U11 1.ligu riadenú Slovenským futbalovým zväzom. Výbery U13/U15/U17/U19 hrajú zhodne II. ligu. Výsledky úspešnej práce s mládežou sa dostavili v aktuálnej sezóne 2023/24, keď šesť hráčov z výberu U19 sa posunulo o stupienok vyššie, do A-mužstva MFK Bytča.