Prehľad zápasu MFK Bytča - TJ SLOVAN Skalité 8:1

2.4.2023

Hráči MFK Bytča si na domácom štadióne z chuti zastrieľali a odprevadili domov svojho súpera zo severu Kysúc s debaklom 8:1.


REPORT ZO ZÁPASU

MFK Bytča už aj s uzdraveným Viktorom Pečovským v základnej zostave začal gólovú kanonádu v 14. minúte po zásahu Róberta Petruša. Po suverénnom výkone v prvom polčase rozvlnili sieť hosťujúceho tímu ešte Podmalík a dvakrát Peter Puček, ktorý najmä druhým gólom do prázdnej brány, keď sa pohral s brankárom Skalitého, potvrdil absolútnu dominanciu MFK. Vysoké napádanie, fungujúca kombinácia, pohyb hráčov - futbal MFK skrátka bavil. Škoda, že len približne 80 skrehnutých divákov, ktorí zavítali na štadión v nepríjemnom počasí.

Po prestávke hráči MFK nepoľavili v aktivite a rovnakou porciou gólov ako v prvom polčase, kedy sa postupne trafili svojím druhým gólom Róbert Petruš, Jakub Kucej, Jakub Tomanica a striedajúci Marek Filo, stvrdili jednoznačný zápas. Čestný úspech hostí zaznamenal v 70. minúte Maroš Štafen.

Z prvých dvoch jarných kôl, ktoré MFK odohral na domácej pôde, má plný bodový zisk so skóre 13:2.


HLASY PO ZÁPASE

Stanislav Lojdl, tréner MFK Bytča:

„Rozhodli sme už v prvom polčase. Hráči predvádzali výborný futbal a bolo sa načo pozerať. V mužstve je zdravá konkurencia a je prakticky jedno kto hrá v základe. Tešíme sa na derby v Predmieri ale v búrlivom prostredí budeme potrebovať pomoc našich fanúšikov.“


ZÁKLADNÁ ZOSTAVA MFK BYTČA

1 Simon Hanovec    
21 Lukáš Mravec (C)    
11 Ján Lončík    
18 Erik Valášek    
15 Tomáš Podmalík  
17 Peter Puček 2
8 Dávid Lojdl    
20 Jakub Kucej  
4 Róbert Petruš 2
9 Jakub Bambúch    
12 Viktor Pečovský    

NÁHRADNÍCI

10 Marek Filo  
7 Jakub Tomanica  
3 Marián Králik    
2 René Revák    
22 Tomáš Thiel